Her kommer der lidt af hvert
Denne afdeling af hjemmesiden bruges til at placere de ting som ikke naturligt hører ind under de øvrige afdelinger.
Opskrifter
Kirsten og jeg er specielt glade for at spise Italiensk eller i bredere forstand middelhavs mad med pasta retter som de oftest forekommende, men også græsk salat med tzatiki og tomatsalater i forskellige udformninger kommer ofte på vores bord.
Vi anvender kun frisk pasta produceret i Italien, det er meget vigtigt fordi det smager bedre, det er meget nemmere at holde styr på når det koges, og så er det oftest billigst. Vær opmærksom på at de dansk producerede friske pastaer ofte markedsføres med itailensk klingende navne.
Det sker jævnligt, og tak for det, at vi bliver spurgt efter opskriften på nogle af de retter vi serverer for gæster, så her er de mest efterspurgte:
- Ricotta og cherrytomat pasta er vores lækreste pasta og den vi nu spiser oftest.
- Pesto pasta er den ene af vores lækre sommerpastaer.
- Pasta al Limone er den anden af vores lækre sommerpastaer.
- Basilikum creme pasta er den pasta vi tidligere spiste oftest.
- Pinjekerne pasta er hurtig at lave og meget lækker.
- Tomat creme pasta var drengenes favorit og er nem til store portioner.
- Tomatpassata pasta er nu vores favorit tomatpasta.
- Lakselasagne når det skal være festligt.
Alle ovennævnte pastaer bortset fra den sidste kan laves på under 20 min. fra man begynder, og ricotta- pinjekerne og sommerpastaerne er fem minutter hurtigere at lave end de andre da der ikke skal hakkes og svitses løg.