Her kommer der lidt af hvert
Denne afdeling af hjemmesiden bruges til at placere de ting som ikke naturligt hører ind under de øvrige afdelinger.
Mad opskrifter
Kirsten og jeg er specielt glade for at spise Italiensk eller i bredere forstand middelhavs mad med pasta retter som de oftest forekommende, men også græsk salat med tzatiki og tomatsalater i forskellige udformninger kommer ofte på vores bord.
Vi anvender kun frisk pasta produceret i Italien, det er meget vigtigt fordi det smager bedre, det er meget nemmere at holde styr på når det koges, og så er det oftest billigst. Vær opmærksom på at de dansk producerede friske pastaer ofte markedsføres med itailensk klingende navne.
Det sker jævnligt, og tak for det, at vi bliver spurgt efter opskriften på nogle af de retter vi serverer for gæster, så her er de mest efterspurgte:
Pasta retter
- Ricotta og cherrytomat pasta er en af vores lækreste pastaer som vi spiser ofte.
- Pesto pasta er den ene af vores lækre sommerpastaer.
- Pasta al Limone er den anden af vores lækre sommerpastaer.
- Basilikum creme pasta er den pasta vi tidligere spiste oftest.
- Pinjekerne pasta er hurtig at lave og meget lækker.
- Svampe pasta næsten samme opskrift som for Pinjekerne pastaen.
- Tomat creme pasta var drengenes favorit og er nem til store portioner.
- Tomatpassata pasta er nu vores favorit tomatpasta.
- Lakse lasagne når det skal være festligt.
Øvrige retter
- Muslinger når det skal være ekstra festligt.
- Salat Nicoise med laks flot og lækker salat.
Alle ovennævnte retter bortset fra lakselasagnen kan laves på under 20 min. fra man begynder, og ricotta- pinjekerne og sommerpastaerne er fem minutter hurtigere at lave end de andre da der ikke skal hakkes og svitses løg.